dinsdag 16 september 2014

16 September 2014

Keuzes.

Erik en ernie zijn weer terug naar de Gabber op Curacao.

De 7 weken die ze bij ons logeerden zijn voorbij gevlogen.  We hebben ons prima vermaakt en weer veel gepraat over huisjes, plannen, zeilen, bedrijfje starten etc. Wegdromen bij nieuwe plannen is altijd erg verhelderend, maar soms toch ook wel verwarrend. Wat gaan wij straks doen? Weer terug naar de Vida klinkt het meest logisch. Maar dan? De Pacific in en zeilen we dan naar Nieuw Zeeland, of misschien wel Japan? Via de Azoren naar de Middellandse zee ? Nederland ? Of blijven we voor altijd in Zuid Amerika ? We zijn nu ruim 6 jaar weg uit Nederland en hebben het nog steeds erg naar ons zin.
Maar natuurlijk moeten we ook aan andere dingen denken. De Vida staat prima gestald op Trinidad, maar dat kan natuurlijk niet voor eeuwig, we hebben al ruim 6 jaar onze meubels en spullen in de opslag staan in Nederland. Moeten we misschien maar eens een klein huisje kopen in Nederland?

Afgelopen weekend zijn we nog naar een huisje gaan kijken in de bergen van Cusco. Buiten de stad en gelegen in een prachtige omgeving. Natuur trekt ons toch altijd het meest. We zien wel hoe de onderhandelingen verlopen.

Wat we in ieder geval zeker weten is dat we volgend jaar zomer naar Nederland komen voor een vakantie. Ook lijkt het er nu op dat wij dan wat lezingen zullen geven.

Hieronder nog een foto van een huisje wat zowel wij als erik en Ernie wel zagen zitten. Gelegen aan het Lauwersmeer.